VPS-Luja yhteisjoukkue Liiga Pohjoiseen
8.3.2022 21:58 Uutiset / P08/09

VPS-Luja yhteisjoukkue jatkoon liigakarsinnasta

Laihian Lujan ja Vaasan Palloseuran 13-vuotiaiden poikien yhteisjoukkue selvitti tiensä karsinnoista Liiga Pohjoisen kevätkierrokselle. Karsinnat Liigaan pelattiin tammi-helmikuun aikana ja Liigan kevätkierrokselle pääsi mukaan yhteensä 10 joukkuetta Pohjoisen, Idän ja Lännen alueilta.

Lännen alueen joukkueista mukana kevätkierroksella ovat VPS-Luja YJ:n lisäksi SJK Seinäjoelta, KPV Kokkolasta sekä WFA Vaasasta. Pohjois-Suomesta mukana ovat RoPS Rovaniemeltä sekä OLS ja Hercules Oulusta. Idän Alueelta jatkoon selvisivät KuPS Kuopiosta sekä JJK ja HoDy Jyväskylästä.

Sarjassa pelataan yksinkertainen kymmenen joukkueen kevätkierros. Kevätkierroksen jälkeen sarjasta putoaa 10. sijoittunut joukkue. Kevätkierroksen viisi parasta joukkuetta etenevät P13 I-tason SPL-lopputurnaukseen, joka järjestetään 12.-14.8.2022.VPS-Luja YJ:n pelit käynnistyvät 10.4. Jyväskylässä kun vastaan asettuu sarja avauksessa HoDy. Kevätkierroksen päätösottelu pelataan myös Jyväskylässä kun 2.7. vastassa on paikallinen JJK. Ottelut siis jakaantuvat kolmen kuukauden ajalle ja pääosin viikonlopuille.

Laihialaispoikia mahtui karsinnoissa pelaamaan hienosti seitsemän eri pelaajaa. Kokoonpanoissa esiintyivät Nuutti Mäenpää, Luukas Tanttari, Joona Somppi, Aaro Lakso, Miska Hautamäki, Emil Bengs ja Joona Rinnasto.

Pelimuodon ollessa 11v11 ja pelimatkojen pidentyessä aina Rovaniemelle saakka on pojilla paljon uusia ja mielenkiintoisia asioita edessä tulevina kuukausina” toteaa Vastuuvalmentajana Laihialla toimiva Tony Bengs.

”Yhteisjoukkueen kotiottelut pelataan Vaasassa mutta joukkueen kannattajille tiedoksi että Laihialaispojat osallistuvat tulevana kesänä myös 14-vuotiaiden 2-divisioonaan Lujan väreissä ja ne ottelut pelataan kotistadionilla Laihian keskuskentällä” Bengs muistuttaa.

Sarjataulukot ja otteluohjelmat:

P13 Liiga Pohjoinen (palloliitto.fi)

P14 Kakkonen (palloliitto.fi)


   
Lisää uutisia
P08/09
«  Elokuu   »
Kategoriat