19
MAA
10.00
C-tytöt, C - tytöt SM sarja

Välierä turnaus - Luja Lilat   

Loimaa

Luja Lilat C-tyttöjen SM-finaaliin!

C-tyttöjen SM-välierät pelattiin lauantaina 19.3. Välieräkierroksella karsittiin Kuortaneen SM-finaaleihin pääsevät joukkueet seitsemässä eri välieräturnauksessa, joista finaaliin pääsi 16 parasta joukkuetta. Luja Lilat pelasivat oman välieränsä Loimaalla ja siinä vastaan asettui Nurmon Jymyn kaksi joukkuetta ja Loimaan Jankko. Lilat oli etukäteen selvä ennakkosuosikki, koska oli koko kauden pelannut joko A- tai B-poolissa Suomen parhaiden joukossa. Turnaukseen valmistautuminen oli kuitenkin erittäin haastava sairastelujen ja loukkaantumisten takia ja vielä pari päivää ennen välieriä oli epävarmaa saadaanko edes joukkuetta kasaan. Lujan bussi kuitenkin starttasi kohti Loimaata perjantaina klo 16:30 kyydissä seitsemän tyttöä 😊

Ensimmäisenä välierissä vastaan tuli Nurmon Jymyn NJ/MM-K. Etukäteen sen piti olla ns. helppo vastus, mutta turnausta edeltäneet sairastelut ym. kuitenkin näkyivät Lilojen otteissa pelin alussa ja vastustaja pääsi jo 7-2 johtoon. Tästä kuitenkin alkoi peli pikku hiljaa paranemaan ja erä meni Liloille 25-15. Toisessa erässä saatiin oma peli käyntiin heti alusta ja siitä tuli selvä 25-9 voitto.

Toisessa pelissä vastaan tuli järjestävä seura Loimaan Jankko. Katsomon tuki oli kotijoukkueen puolella selkeästi, mutta tällä kertaa se ei riittänyt tuomaan kotijoukkueelle riittävää hurmosta päälle. Lilat hoiti pelin rutiinilla ja hyvällä syötöllä. Pelistä selkeä 2-0 (25-13, 25-14) voitto ja SM-finaalipaikka oli varma! Viimeiseen peliin jäi panokseksi hoitaa turnaus puhtaasti kotiin ja tietysti myös saada vähän parempi alkulohko SM-finaaleista. Vastaan tuli ennakkoon pahin vastus NJ/TL, joka oli myös jo varmistanut SM-finaalipaikan voittamalla kaksi ensimmäistä peliä. Lilat oli pelissä niskan päällä toisen erän lopun synkkää hetkeä lukuunottamatta. Tuloksena oli aika selkeä 2-0 (25-16, 25-21) voitto Liloille ja kotimatkalle päästiin hyvällä fiiliksellä.

SM-finaalit järjestetään Kuortaneella 8.-10.4. Toivottavasti silloin nähdään ja erityisesti kuullaan katsomossa paljon Lujan kannattajia!


Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista