D-tyttöjen sarjakausi käyntiin tulevana viikonloppuna
Julkaistu: 06.10.2021 00.00

D-tyttöjen sarjakausi käyntiin tulevana viikonloppuna

D2- tytöt ovat keränneet joukkueet kasaan ja sarjakausi käynnistetään tulevana viikonloppuna. Joukkuenimissä E-sarjan aikaiset makeat herkut saivat tälle kaudelle väistyä ja Jopox -äänestyksellä suoritetussa joukkuenimivalinnassa voiton vei "taivaankappaleita latinaksi". Joukkueita D-tyttöjen tiikerisarjaan (3vs3) ilmoitettiin viisi: Laihlu Comet, LaihLu Luna, LaihLu Orion, LaihLu Stella ja LaihLu Sirius. Oman ikäluokan (2010-synt.) 22 pelaajan lisäksi joukkueitamme täydentää 4 pelaajaa D1-tytöistä. Tulevan viikonlopun (9.10. ja 10.10.) ns. tasoturnauksen pelipaikkoina ovat Laihia, Isokyrö ja Ylihärmä.

D2- tytöt harjoittelevat kaksi kaksi kertaa viikossa. Useat joukkueemme pelaajat ovat myös monilajiharrastajia, jota tuetaan joukkueessamme myönteisesti. Päävalmentajana toimii Jaana, apuvalmentajina Lauri, Marika, Pasi, Riikka ja Viivi. Jojona häärii Sari. Tässä poimintoja kauden alusta ja jatkossa saatte seurata otteitamme Jopox-kanavan lisäksi myös tyttöjen omilta Facebook -sivuilta.

D-tyttöjen yhteistyötä: Leiritysiltapäivä Laihian Monitoimitalolla 29.8.21

Laihian Lujan D-sarjassa (D1 ja D2) tällä kaudella pelaavia tyttöjä on mahtava joukko, kaikenkaikkiaan 34 pelaajaa. D-ikäisten valkut pistivät hynttyyt yhteen ja järjestivät oman leiritysiltapäivän Laihian monitoimitalolla 28.8.21. Apukoutseina leiritysiltapäivässä toimivat ryhmä C-tyttöjä. Heidän kannustava ote ja esikuvana toimiminen ovat tärkeitä asioita nuoremmille pelaajille.

Leirityspäivän aikana harjoiteltiin valmentajien vetämille pisteillä lentopallon perustekniikoita ja hiottiin mm. iskulyönnin askeleita ja syöttöä. Omana pisteenä oli myös testaus, jota hyödynnetään pelaajien fyysisen suorituskyvyn seurannassa ja valmennuksen suunnittelussa. Iltapäivä oli kaikin puolin onnistunut: iloisia ja tyytyväisiä ilmeitä näkyi niin palaajilla kuin valmentajilla.

Tassulentisturnaus 25.9.21 Kauhajoella

Syyskuisena lauantaina suuntasimme "ylimääräiseen" mutta kauden mukavasti alkuun käynnistäneeseen Tassulentisturnaukseen Kauhajoelle kolmen joukkuueen voimin. Taivaankappaleista tulessa olivat LaihLu Luna, Sirius ja Stella. Erittäin positiivista oli paluu normaalimpaan, sillä Tassu-lentisturnaukseen pääsi vuoden tauon jälkeen myös yleisö ja paikalla toimi ihka aito turnauskanttiini. Kunnon turnaushenkeä, jota on jo kaivattu!

Joukkueiden jäsenet pelasivat hyvin yhdessä: alkulohkoissaan ykkösiksi pelasivat LaihLu Sirius ja LaihLu Stella, hienosti myös alkulohkonsa toisena jatkoi pelejään LaihLu Luna. Pitkän pelipäivän päätteeksi joukkueistamme LaihLu Stella pelasi finaalissa YJ Makiat -vastaan, napaten voiton ja pronssipelissä LaihLu Luna vastaan Kyvo Mustat hienolla voitolla nappasivat myös mitalit kaulaan. LaihLu Sirius pelasi hyvälle sijalle 8. Kaikenkaikkiaan D 3vs3 peleissä oli mukana 14 joukkuetta.


Tästä positiivisella mielellä ja kannustuksella tulevaan sarjakauteen!
LaihLu Lentis D2-tyttöjen peliotteita pääsee seuraamaan Jopoxissa ja Facebookissa (Lulalentis10-tytöt). Tervetuloa pallon pariin!