Esittely
Ottelutilastot
Luja Lilat - Puma, Wovo, Viesti
2021-2022 - C-tytöt - C - tytöt SM sarja
Klo 10:00 Monitoimitalo
4
Jou

Luja Lilat C-tyttöjen SM-sarjan A-pooliin


Laihian monnarilla järjestettiin C-tyttöjen SM-sarjan B-pooli 4.12. Vastustajiksi saapuivat C-Red Salosta, WoVo C1 Rovaniemeltä ja PuMa C1 Helsingistä. Odotettavissa oli tiukkoja ja kovatasoisia pelejä, koska kyseessä oli toiseksi korkein SM-sarjan pooli.

Ensimmäisenä vastaan asettui C-Red, jota vastaan ensimmäinen erä oli kankeaa ja hermostunutta. Se kuitenkin kääntyi Lilojen voittoon 25-22. Toisessa erässä alkoikin sitten peli kulkemaan ja se jo paljon selvemmin Liloille 25-11.

Ruokatauon jälkeen vastaan tuli WoVo C1 Rovaniemeltä. Ensimmäinen erä oli Lilojen näytöstä ja siitä selvät 25-10 lukemat. Toisessa erässä vastustaja sai hyvällä syötöllä jo 6-0 lukemat pistetauluun, mutta aikalisän jälkeen alkoi omakin peli pikku hiljaa taas kulkemaan ja Lilat pääsi peliin mukaan. Tasaisissa merkeissä mentiin kuitenkin koko erä, josta kuitenkin Liloille 25-21 pistein 2-0 voitto. Tässä vaiheessa olikin jo A-pooliin nousu varmistettu!

Viimeisessä pelissä vastaan tuli ennakolta kovin vastus PuMa C1. Laihian tytöt pelasivat rohkeasti koko pelin ja pelin lopussa Torneopalissa oli lukemat 25-14, 25-12 eli aika selvä 2-0 voitto! Aivan huikea turnaus tytöiltä ja seuraavaksi pelit jatkuvat SM-sarjan A-poolissa ensi vuoden puolella. Sitä ennen pelataan vielä B-tyttöjen C-pooli Kuopiossa ensi viikonloppuna.

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
Lilat -
( - ) ( - ) ( - )
Puma, Wovo, Viesti
Lisää uutisia
Laihian Luja
«  Tammikuu   »
Kategoriat