Syksyn 2021 ryhmät käynnistyvät
Julkaistu: 11.08.2021 00.00

Syksyn 2021 ryhmät käynnistyvät

Syksyn paini- ja kuntoryhmät käynnistyvät. Toimintaa kaikenikäisille 3 vuodesta ylöspäin nallepainista aikuisten kuntoiluryhmiin. Seuraa ilmoittelua täällä kotisivuilla sekä Facebookissa LAIHIAN LUJA PAINI ja ota seurantaan myös Instagram-tilimme lujapaini.

Tervetuloa mukaan aktiivisen jaoston toimintaan ja ilmoittaudu lapsellesi ja /tai itsellesi sopivaan ryhmään.

NALLEPAINI

Nallepainissa tärkeintä on hauska yhteinen tekeminen. Nallepaini kehittää lapsen motoriikkaa monipuolisesti. Se vahvistaa koordinaatiokykyä ja oman kehon hahmottamista. Lisäksi Nallepaini on uudenlainen, rempseän kiva tapa tuntea läheisyyttä ja yhteenkuuluvuutta.

NALLEPAINIRYHMIEN ALKAMISESTA TIEDOTETETAAN MYÖHEMMIN LUJA PAININ FACEBOOKISSA!

NASSIKKAPAINI

Nassikkapaini sopii sekä tytöille että pojille 5-7 v ja on tarkoitettu kaikille painiharrastuksen aloittajille. Harjoitukset sisältävät peruskoordinaation opettelua, kehon hallintaa ja leikkimielisiä harjoitteita. Syksyn aikana käydään läpi myös painin perusliikkeitä kokeneiden ohjaajien kanssa.

Nassikkapaini treenit alkavat maanantaina ma 23.8. klo 17-18. Ilmoittautumiset ja@ossano.fi

VÄLIRYHMÄ

Väliryhmä on tarkoitettu lähinnä yli 8 vuotiaille tytöille ja pojille jotka ovat jo harrastaneet tai haluavat aloittaa painiharrastuksen. Harjoitukset sisältävät peruskoordinaation opettelua, kehon hallintaa, akrobatiaa ja tottakai myös painin perusliikkeitä.

Treenit alkavat keskiviikkona 25.8.2021 klo 17:30 -19:00 Ilmoittautumiset sähköpostitse: m.rintamaki@netikka.fi

KILPARYHMÄT pyörivät sovitun aikataulun mukaisesti.

MIESTEN KUNTOPAINI

Monipuolista sykettä nostavaa liikuntaa ja lihaskuntoa painia unohtamatta. Tervetuloa vanhat ja uudet kuntopainijat! Sunnuntaisin klo 19-20.30. Vetäjänä Jani Ala-Luhtala. Treenit alkavat 22.8. painisalilla klo 19. Kausimaksu syyskausi 50 eur/hlö

NAISTEN TREENIT

Hiittiä, circuittia ja liikkuvuustreeniä, monipuolista lihaskuntoa nostattavaa liikuntaa! Sunnuntaisin klo 17.30-19.00. Vetäjä: Virpi Hautamäki. Treenit alkavat sunnuntaina 29.8. painisalilla tai ulkoilmatreeninä klo 17.30. Kausimaksu syyskausi 50 eur/hlö. Uusien ilmoittautumiset: virhautamaki@gmail.com

CROSSTRAINING

Keskiviikkoisin treenataan kovalla sykkeellä 1,5 h! Liikkuvuutta, circuittia ja toiminnallista treeniä oman kehon painolla ja monipuolisesti välineitä käyttäen. Sopii miehille ja naisille jotka haluavat haastaa itsensä astetta kovemmilla treeneillä! Alkaa keskiviikkona 25.8.. klo 19-20:30. Kausimaksu syyskausi 50 eur/hlö. Ilmoittautumiset: virhautamaki@gmail.com

Vetäjinä: Virpi Hautamäki, Martta Ahtonen, Markku Rintamäki ja Jani-Ala-Luhtala

Toiminta järjestetään alueellisten koronarajoitusten- ja suositusten puitteissa. Tarvittaessa ryhmäkokoja voidaan rajoittaa voimassa olevien rajoitusten mukaisesti.

Tulethan vain terveenä painisalille! Vanhempien läsnäoloa painisalilla rajoitetaan vallitsevasta tilanteesta johtuen. Halutessaan voi jäädä odottamaan treenien ajaksi aulaan.

Seuran uusimmat