Lasten suunnistusharkat 2024


Laihian Lujan suunnistajat järjestävät jälleen tulevalla kaudella (2024) lasten suunnistusharjoituksia. Harjoitukset ovat pääosin torstaisin klo 18-19, mutta yhden kerran käymme myös tutustumassa Laihialla tiistaisin pidettäviin iltarasteihin. Itse järjestettävien harjoitusten lisäksi pyrimme hyödyntämään lähialueen seurojen järjestämiä suunnistustilaisuuksia.

Harjoitukset on tarkoitettu lapsille ja ja nuorille 7 ikävuodesta ylöspäin. Alle 10-vuotiaat ovat tervetulleita aikuisen seurassa. Toki myös vanhempien lasten vanhemmat ovat tervetulleita mukaan oppimaan lapsen kanssa. Ensimmäinen kerta pidetään 16.5.2024 klo 18-19 Perälän koululla (Wiikintie 1, kulku Luomatien puolelta).

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu mukaan täällä 30.4.2024 mennessä. Mukaan otetaan 30 lasta/nuorta ilmoittautumisjärjestyksessä.

Hinta: 25 euroa/henk. Hinta sisältää harjoitukset (suunnistusopetusta ja muuta liikuntaa lapsen ikätaso huomioon ottaen, kuuden seuran harjoituskilpailut ja käytettävät kartat).

Maksu: Osallistumismaksu maksetaan suunnistusjaoston tilille seuraavin tiedoin:

  • Tilinumero: FI49 5210 0820 0033 87 (Osuuspankki)
  • Viitenumero: 1135
  • Summa: 25 euroa

Yhteyshenkilöt: Ville Korpi (ville.korpi(at)elisanet.fi) ja Susanna Karppi (susanna.karppi(at)gmail.com).

Seuralla ei ole ryhmävakuutusta suunnistuskouluun, vaan jokainen vanhempi huolehtii itse oman suunistuskoululaisensa vakuutusturvasta. Vakuutuksen voi ostaa tarvittaessa myös lisenssin kanssa. Lisätietoa: https://www.suunnistusliitto.fi/liitto/lisenssi/

Laihian Luja on mukana kuuden Vaasan alueen lähiseuran yhteistyössä lasten ja nuorten harjoitusten osalta (Solf IK, Malax IF, Vaasan Suunnistajat, If Femman, Närpes OK ja Laihian Luja). Kukin seura järjestää kauden aikana yhden harjoituskilpailun, jotka ovat oiva tapa tutustua suunnistuskilpailuihin. Harjoituskilpailuissa vanhempi voi kulkea lapsen mukana radan läpi ja opastaa tarvittaessa. Alla olevassa ohjelmassa on listattuna Laihian omat harjoitukset ja lisäksi kaikkien kuuden seuran järjestämät harjoituskilpailut sekä mahdolliset muut tapahtumat, joihin suosittelemme lämpimästi osallistumaan. Kauden aikana ilmoittelemme luultavasti myös lähialueella järjestettävistä, erityisesti lapsille sopivista iltarasteista.

Kauden ohjelma (omat harjoitukset tummennettuna):

----------------------------------------------

KESÄTAUKO

----------------------------------------------

  • to 8.8. omat harjoitukset, Murhaasto
  • ma 13.8. harjoituskilpailut, IF Femman
  • to 15.8. omat harjoitukset, Rajavuori (Rajavuorentie 136)
  • ke 21.8. Kompassi Cup, Laihia, Kylänpää
  • ma 26.8. harjoituskilpailut, Laihian Luja, Kylänpää
  • ma 2.9. harjoituskilpailut, VaaSu
  • pe 20.9. Taskulamppusuunnistus, VaaSu