Pokaalit vaihtoivat omistajaa lentispuulaakissa
Julkaistu: 07.09.2020 00.00

Pokaalit vaihtoivat omistajaa lentispuulaakissa

Laihian lentopallon puulaakimestaruus ratkottiin elokuun viimeisenä viikonloppuna turnausmuotoisena tapahtumana. Pelit alkoivat perjantai-iltana ja jatkuivat lauantaina. Sekä naisten- että miesten sarjaan oli ilmoittautunut molempiin neljä joukkuetta. Joukkueet kohtasivat toisensa turnauksessa kahteen kertaan ja lopuksi kamppailtiin pokaalista runkosarjan I ja II kesken.

Finaalipeleihin selvisivät naistensarjassa A-tytöt ja Slaavikyykky. Slaavikyykky -joukkue pelasi finaalipeliä hieman uudistuneella kokoonpanolla, kun osa alkuperäisjäsenistä oli joutunut kiiruhtamaan jo muualle. Tiukassa taistossa he ottivat itselleen kuitenkin toisen erän ja naisten sarjan pokaalitaistelua päästiin jännittämään vielä kolmanteen erään. A-tytöt veivät peliä kuitenkin koko kolmannen erän ajan ja saivat lopulta voiton tilanteessa 15-12. Miesten sarjassa finaalipeleihin menivät Maunula-Töninmäen joukkue ja Nurmon A-pojat. Tiukasta vastuksesta huolimatta Maunula-Töninmäkin otti voittopokaalin lopulta selkeästi kotiin Laihialle (25-21 ja 25-18).

Turnausmuotoinen puulaakiottelu sai kannatusta pelaajien keskuudesta ja oli muutenkin mukavan tiivis tapahtuma. Voi siis olla, että myös ensi vuoden lentopallopuulaaki pelataan jälleen saman tyyppisenä, viikonlopun mittaisena turnauksena. Sitä ennen on kuitenkin talvi aikaa kuntoilla ja hioa taitoja ensi vuotta varten! Liikunnallista syksyä ja talvea kaikille laihialaisille!

Voittajajoukkueet pokaaliensa kanssa:


Seuran uusimmat