Luja 08-09 Syyskausi pakettiin
Julkaistu: 20.12.2020 00.00

Luja 08-09 Syyskausi pakettiin

Luja 08-09 syyskausi taputeltiin pakettiin perinteisesti joululaulujen raikuessa POP Areenassa. Hetken ehdittiin jo pelätä että vallitsevassa tilanteessa joulupukin matka Korvatunturilta Laihialle ei tänä vuonna toteudukaan. Syyskauden viimeisissä treeneissä kuitenkin jysähti ja pukki saapui kuin saapuikin paikalle. Joulupukin turvallisuus pystyttiin hienosti takaamaan pitämällä riittävä turvaetäisyys tilavuudeltaan n. 30 000m3 hallissa.


Pukki ilmoitti heti saapuessaan olevansa futismiehiä ja hänen veljensä Teemun olevan tunnettu Suomalainen pelaaja. Pojat eivät tätä tarinaa täysin kyllä uskoneet, Pukkiin itseensä kylläkin. Kuluneen kauden analysoinnin ja lahjojen jaon jälkeen pojat totesivat että todellisesta jalkapalloammattilaisesta on kuitenkin kysymys. Pukin tarjoutuessa maalivahdiksi rankkarikisaan pojat ilmoittivat että nyt saa riittää ja toivottivat Joulupukille tervemenoa Korvatunturille upean kuorolaulun säestämänä.

Poikakuoro mietteliäänä laulamansa Ave Marian jälkeen

Kulunut syksy sisälsi nopeita käänteitä ja vielä nopeampia muutoksia suunnitelmiin. Kausi päästiin käynnistämäänkin kunnolla vasta marraskuun alussa. Valmennusjohdon siirtyessä marraskuun lopussa ”kiihtymisvaiheeseen” joukkueen kalenteri täyttyi ja pelejä oli sovittuna joka viikonlopulle helmikuun alkuun saakka. Joulukuun alussa päätettiin että pelit ja turnaukset on nyt toistaiseksi pelattu ja eteenpäin mennään kaikkien terveys edellä riskeeraamatta mitään.

Luja P08-09 vetäytyy nyt parin viikon tauolle joulun viettoon palatakseen taas treenien pariin vuoden vaihteen jälkeen. Toivottavasti vuosi 2021 käynnistyy valoisissa merkeissä.

Kiitos vielä kaikille ja pysykää terveenä!

Seuran uusimmat