Aikuisurheilijoiden kilpasarjat, Kilpailu

Suomen Aikuisurheiluliiton SM-hallikilpailut

Mustasaari, Botnia-halli

Lujalle menestystä yu-veteraanien SM-hallissa

Suomen Aikuisurheiluliiton (SAUL) eli yu-veteraanien SM-hallikilpailut pidettiin la-su 4.-5.2. Botnia-hallissa Mustasaaressa VasaIS:n toimiessa kisajärjestäjänä. Kisoissa oli kaikkiaan 452 osallistujaa N/M 30-90v sarjoissa, lajisuorituksia kertyi 1016.

Lujan edustajat saavuttivat kisoissa yhteensä 14 mitalia, joista 6 kultaa, 6 hopeaa ja 2 pronssia.

Matti Parkkari oli kisojen vanhin osanottaja. Hän voitti M90 60 metrin ja 200 metrin juoksujen Suomen mestaruudet ajoilla 17,02 ja 1.07,72.

Kerttu Kangasmäki voitti puolestaan N85 kuulan ja painonheiton SM-kultaa tuloksin 5.68 ja 6.09.

Aimo Salmi voitti M85 korkeuden ja pituuden SM-kultaa tuloksin 1.13 ja 3.15 ja saavutti kuulassa SM-hopeaa 8.81 kantaneella työnnöllä.

Aarne Haapala saavutti M85 SM-hopeaa seipäässä ja painonheitossa tuloksin 1.70 ja 13.20 sekä SM-pronssia korkeudessa 1.07 ylityksellä ja neljännen sijan pituudessa 2.28 hypyllä.

Per-Henry Westerlund saavutti SM-hopeaa M65 seipäässä 2.00 ylityksellä sekä SM-pronssia korkeudessa tuloksella 1.30.

Harri Yli-Huita hyppäsi M60 pituudessa 4.57 ja ylti SM-hopealle.

Timo Lauttamus juoksi M40 200 metrillä SM-hopeaa omalla ennätyksellään 26,86 sekä sijoittui 60 metrin juoksussa 7:nneksi ennätyksellään 8,36.