P10-pojat viettivät kauden 2019-2020 päättäjäisiä Rajavuorella
20.9.2020 18:15 Uutiset / P10

P10-pojat viettivät kauden 2019-2020 päättäjäisiä Rajavuorella

P10-joukkueen jalkapallokautta 2019-2020 leimasi Korona, jonka vuoksi mm. iso osa kesän turnauksista jäi väliin ja keväällä pidettiin pitkä tauko harjoituksista. Kauden päätteeksi haluttiinkin järjestää koko joukkueelle jotain yhteistä kivaa. Joukkue lähti sunnuntaina 20.9. Rajavuoren ulkoilualueelle iltapäivää viettämään. Aluksi suunnattiin katsastamaan näköalatornista alkusyksyn maisemia. Jotkut ihailivat maisemia myös kiipeämällä puihin.


Seuraavana oli vuorossa Päättäjäisolympialaiset, jota varten annettiin ohjeistus kannustaa, tsempata ja tuulettaa ahkerasti (tästä oli luvassa erikseen palkinto). Jako otettiin lisäksi neljään ryhmään.


Päättäjäisolympialaiset koostuivat neljästä hauskasta lajista: tarkkuusheitosta (pallolla pulloihin),..


..herneiden siirrosta juomapillillä astista toiseen,..


..sokkoradasta (yksi kiersi tötsiä silmät sidottuina muun joukkueensa ohjeistaessa)..

..sekä crocksin viskauksesta.


Urheilusta siirryttiin murkinalle. Makkaraa oli tarjolla niin valmiiksi paistettuna kuin itse paistettavanakin versiona ja jälkiruokana puolestaan munkkeja.


Ennen kotiin lähtöä vuorossa oli vielä palkintojen jako. Parhaiten Päättäjäisolympialaisissa pärjäsi joukkue nimeltä Pallo Masit ja parhaasta tsemppauksesta puolestaan palkittiin Team Metsäpalovaroitus. (Muutkaan joukkueet eivät lähteneet kotiin tyhjin käsin. ;) ) Koska kyse oli kauden päättäjäisistä, valmentajat palkitsivat viisi poikaa lisäksi siitä, että olivat ahkerimmin käyneet harjoituksissa.


Valmentajilla ja muilla tapahtuman tukijoukoilla ainakin oli kiva iltapäivä, ja niin toivottavasti oli pojillakin. :) Mukavaa yhteishenkeä, hassuja juttuja, ihmeellisiä päähän pistoja jne. ainakin oli havaittavissa. Nyt joukkue jää pienelle tauolle ja jatkaa yhdessä taas lokakuussa, uuden kauden alkaessa.

   
Lisää uutisia
Laihian Luja
«  Syyskuu   »
Kategoriat