Luja P09 Talvisarjaa Kokkolassa
6.1.2020 20:11 Uutiset / P08/09

Talvisarja käynnistyi Luja P09 osalta Loppiaisena Kokkolassa

Kinkut sulateltu, joulupukki lähetetty takaisin Korvatunturille ja raketit ammuttu. Luja P09 palasi vuoden vaihteessa joulutauolta harjoitusten ja otteluiden pariin. Kasitie oli Loppiaisena kuumana kun Luja P09 suuntasi Kokkolaan Kipparihallille kun kauan odotettu kovatasoinen -09 Talvisarja käynnistyi. Talvisarjassa ovat tänäkin vuonna mukana Lujan lisäksi KPV, SJK ja VPS. Luja osallistuu Talvisarjaan kahdella ryhmällä Sinisellä ja Valkoisella.

Molempien ryhmien ottelut käynnistyivät SJK:ta vastaan. Sininen joutui taipumaan tiukan väännön jälkeen lukemin 3-1 kun taas Valkoinen otti tiukan 1-0 voiton.

Toisissa otteluissa molemmilla ryhmillä oli vastassa isäntäjoukkue KPV. Isännät iskivät ryminällä Sinisen kimppuun ja antoivat isän kädestä voittaen ottelun 3-9. Valkoinen voitti omassa ottelussaan KPV:n lukemin 3-1.

Turnauksen viimeisissä otteluissa vastaan asettui VPS. Sinisen turnaus päättyi makoisaan 6-5 voittoon melkoisen maali-iloittelun jälkeen. Valkoiset taas hävisivät oman ottelunsa 1-4. Näin ollen päivän saaliina yhteensä kolme voittoa ja kolme tappiota. Pelillisesti valmennusjohto ilmoitti olevansa erittäin tyytyväinen päivän antiin mutta kertoi myös että harjoiteltavaa on silti vielä melkoisesti.

Luja P09:n kausi jatkuu tulevana lauantaina 11.1. Seinäjoen Wallsport Areenassa jossa pelataan ensi kesän P08 Divarikarsinnat. Luja P09 osallistuu karsintoihin Luja P08:n kanssa yhteisjoukkueella. Vastaan karsinnassa asettuvat SJK 08, APV 08 ja VPS 09. Mukavaa alkanutta vuotta kaikille toivottaa Luja P09.

Tulokset:

SJK - Luja Sininen 3-1

SJK – Luja Valkoinen 0-1

Luja Sininen – KPV 3-9

Luja Valkoinen – KPV 3-1

Luja Sininen – VPS 6-5

Luja Valkoinen – VPS 1-4
   
Lisää uutisia
Laihian Luja
«  Syyskuu   »
Kategoriat