Luja P09 ongella Sutikan montulla
12.10.2019 15:46 Uutiset / P08/09

Luja P09 ongella

Lujan P09 viettää parhaillaan taukoa joukkueharjoittelusta. Tämä ei kuitenkaan estänyt poikia kokoontumasta yhteen. Tällä kertaa lähdettiin kalastamaan. Lauantaina 12.10 innokkaita poikia kiersi Sutikan monttua leikkimielisen onkikilpailun merkeissä. Syysloman juuri alettua muutama poika ehti jo poistua maasta ja näin ollen eivät valitettavasti päässeet osallistumaan tapahtumaan.


Sutikan Montun tyhjäysoperaatio alkoi tihkusateisessa mutta tyynessä syyssäässä puolen päivän aikoihin. Mukana reippaita kalamiehiä sekä innokkaita äitejä pujottamassa matoja koukkuihin. Kilpailun säännöt olivat yksinkertaiset: suurin kala voittaa. Kalojen saaminen osoittautui kuitenkin nollaysipojille huomattavasti maalintekoa haastavammaksi. Päivän päätteeksi komealla voittolohella oli painoa n.950 grammaa ja hopea ahvenella n.18 grammaa, pronssimitali jäi tällä kertaa jakamatta.


Kuten vanha totuus kuuluu niin onnistuneen kalareissun edellytys on hyvät eväät. Tällä kertaa onnistuminen ei jäänyt eväistä kiinni. Joukkueen tukijoista K-Market Pirkka tarjosi makkarat ja mehut. VPV-Sähkön vastatessa poikien kalastusluvista. Nuotion loisteessa oli mukava kuunnella kun pojat laskivat aamuja treenien jatkumiseen samalla tavalla kuin joulupukin saapumiseen. Kiitos tukijoille, pojille sekä vanhemmille mukavasta päivästä.   
Lisää uutisia
Laihian Luja
«  Syyskuu   »
Kategoriat