P09 Talvisarja jatkui Elisa Stadionilla
27.4.2019 20:39 Uutiset / P08/09

P09 Talvisarja jatkui Elisa Stadionilla

Auringon paahtaessa täydeltä taivaalta Laihian Lujan P09:n kausi jatkui talvisarjan otteluilla Vaasan Elisa Stadionilla. Puitteet jalkapallotapahtumalle olivat jälleen mitä parhaimmat.Koska VPS:n valmennusjohto oli lisäksi tilannut päivälle kevään hienoimman sään niin lähtökohdat urheilujuhlalle olivat jälleen mainiot.

Tälläkin kertaa päivä alkoi joukkuepalaverilla joka pidettiin pukuhuoneessa upean Elisa Stadionin uumenissa. Pukuhuoneessa olikin aistittavissa ehkä hieman normaalia enemmän jännitystä. Poikien kanssa sovittiin että pelataan rennosti kevään aikana harjoiteltuja asioita toteuttaen.

Pohjanmaan talvisarjassa ovat mukana Lujan lisäksi tutut SJK, VPS, KPV ja Karhu. Luja osallistui jälleen kahdella ryhmällä Sinisellä ja Valkoisella. Päivän aikana pelattiin siis yhteensä kahdeksan peliä joista saaliina neljä voittoa ja neljä tappiota. Päivän jälkeen Vastuuvalmentaja Tony Bengs totesi että pääsääntöisesti peli oli sitä mitä haluttiin ja myhäili tyytyväisenä poikien hyvää asennetta yrittää tilanteissa aina täysillä loppuun saakka.

P09 pelit jatkuvat heti seuraavana viikonloppuna Kokkolassa talvisarjan päätöstapahtuman merkeissä.

Luja Sininen

Luja Valkoinen


   
Lisää uutisia
Laihian Luja
«  Syyskuu   »
Kategoriat