PALLOKOULU JA JUNNULIIGA STARTANNUT
6.6.2021 14:08 Uutiset / Pääsivusto

Ekaan junnuliigapeliin valmistautuminen oli jännä paikka

Kolean tuulinen sunnuntain sää 23.5.2021 ei haitannut pallokoulun starttia kun n. 60 lasta starttasi vuoden 2021 pallokoulun. Pallokoululaisten ikähaarukka tänä vuonna on 2013-2018 syntyneissä. Tänä vuonna pallokoulu on vähän poikkeava aiemmista vuosista kun mukana menossa on VPS:n oma junnuliiga ja tämän konseptin mukaisesti myös Laihian pallokoulu toimii.

VPS Juniorit ja Laihian Luja ovat tehneet jo vuosia yhteistyötä pelaaja-, joukkue- ja seuratasoilla. Kokemusten perusteella seurat ovat katsoneet järkeväksi yhteistyön laajentamisen sille tasolle, joka parhaiten palvelee Lujan pelaajakehitystä ja jolla pystytään varmistamaan mahdollisimman monen pelaajan jatkaminen lajin parissa. Yhteistyö mahdollistaa muun muassa Lujan valmentajien entistä paremman tukemisen ja pelaajien liikkumisen seurojen välillä.

Laihian pallokoulu jatkuu koko kesän sunnuntaisin klo 17 urheilukentällä ja keskiviikkoisin lähdemme aina kahdella ryhmällä pelaamaan Vaasaan junnuliigaa.


2.6.2021 oli lapsilla erityisen jännittävä päivä kun Junnuliiga starttasi Vaasassa. Sää oli satumaisen kaunis kuten edellisenä sunnuntainakin harjoituksissa ja Elisa Stadionin huuma valtavalla koollaan antoi lapsille ja valmentajille mahtavan fiiliksen peliin. Laihialta startattiin kahdella ryhmällä Sininen ja Valkoinen ja pelit sujuivat erittäin hyvin!   
Lisää uutisia
Laihian Luja
«  Syyskuu   »
Kategoriat