Lujan P10-poikien kesä 2021
14.7.2021 9:20 Uutiset / P10

Lujan P10-poikien kesä 2021

Kesää 2021 on kulunut jonkin pätkää; onneksi sitä kuitenkin on vielä jäljelläkin. Lujan P10-pojat ovat osallistuneet kesän alusta piirisarjaan kahdella ja Juniorcupeniin puolestaan yhdellä joukkueella. Pelit ovat menneet oikein kivasti: on tullut niin kirvelevän karvaita tappioita kuin mahtavia voittojakin, sekä kaikkea näiden väliltä. Enimmäkseen pelit ovat kuitenkin päättyneet Lujan voittoon. Kentän laidalta on ollut ilo seurata, miten poikien kehitys on mennyt eteenpäin.

Viikon 27 lopulla Lujan pojat osallistuivat kahdella joukkueella Wasa Football Cupiin. Turnaus, joka käytiin erityisesti ensimmäisenä päivänä trooppisessa helteessä, sujui pelillisesti oikein hienosti, vaikka sijoitukset eivät nyt tässä kovatasoisessa turnauksessa päätä huimanneetkaan. Pojat osallistuvat kesän aikana vielä ainakin Pori Cupiin sekä Jyväskylässä pidettävään Comets Cupiin.

P10-joukkue pitää nyt tuttuun tapaan pienen heinäkuisen huilin ja palaa harjoituksiin torstaina 22.7. "Pori Cupin kenraaliharjoituksella". Varsinaisesti normaali harjoitusrytmi lähtee pyörimään taas tiistaista 27.7.


   
Lisää uutisia
Laihian Luja
«  Syyskuu   »
Kategoriat