F-Poikien avausturnaus Vaasassa 28.11.
28.11.2021 17:06 Uutiset / F-pojat

F-Pojat ensimmäisessä turnauksessaan

Vuosi on pitkä aika, varsinkin jos se vuosi täytyy odottaa elämänsä ensimmäistä lentopalloturnausta. Lujan F-poikien joukkue perustettiin vuosi sitten syksyllä ja odotukset tulevasta kaudesta olivat korkealla. Korona kuitenkin puuttui peliin ja viime talvena ei sitten sarjapelejä pelattukaan. Nyt pojat siis vihdoin pääsivät pelaamaan vuoden aktiivisen harjoittelun jälkeen.

Kauden avausturnaus pelattiin 28.11. Vaasassa Länsimetsän koulun salissa. Luja osallistui turnaukseen neljällä peliryhmällä jotka oli nimetty Keltaiseksi, Siniseksi, Mustaksi ja Valkoiseksi. Vastassa lähes kaikki metsän eläimet eli Puput, Nallet, Kisut, Hauvat ja Gorillat jotka koostuivat isäntäjoukkue Kiiston tytöistä ja pojista. Mukana olivat Kiiston lisäksi Lujan F-tytöt Bambeiksi nimetyllä peliryhmällä.Lujan F-pojat lähtivät erittäin kovasti jännitettyyn turnaukseen hyvin maltillisilla tavoitteilla. Se että kaikilla on kivaa ja keskittyminen omaan otteluun turnauksen melskeessä asetettiin päivän ykköstavoitteiksi. Turnauksen päätteeksi voidaankin todeta tavoitteiden täyttyneen varsin mainiosti. Pelillisesti otteluista oli saaliina kaikkea mahdollista eli voittoja, tasapelejä ja tappioita.


Seuraavan kerran Lujan F-pojat nähdään tositoimissa sunnuntaina 23.1.2022 kun palloa isketään lattiaan kotiturnauksen merkeissä. F-pojat harjoittelevat syyskauden torstaisin Kirkonkylän koulun salissa klo 17.00 -18:30. Mukaan mahtuu niin uusia pelaajia kuin valmentajiakin. Lisätietoja joukkueen toiminnasta saa Juha Koivistolta p.0500 861 926 tai Mikko Rinnastolta p.040 595 7052.


   
Lisää uutisia
Laihian Luja
«  Elokuu   »
Kategoriat