Jalkapallokesä on alkanut
10.5.2022 17:54 Uutiset / P10

Jalkapallokesä on alkanut

P10-poikien kesän pelit ovat alkaneet

Laihian Lujan P10-pojat ottivat tuntumaa pelaamiseen keväällä harkkojen ja harjoituspelien lisäksi osallistumalla huhtikuussa VPS Cupiin ja Norrvalla Preseason Cupiin. Erityisesti ensiksi mainittu oli uudenlainen kokemus, sillä tekonurmien ulkopuolella oli tuolloin vielä komeat kinokset ja ilman lämpötila kylmähkö. Myös itse P12-ikäluokan pelit ovat tuoneet mukanaan jonkin verran pojille uutta; mm. puolen kentän paitsion ja pidemmän peliajan (2*35min), sen että pelejä on vain yksi per ilta ja että otteluissa pidetään liveseurantaa, jolloin esim. maalit sekä maalintekijät näkyvät netissä lähes reaaliajassa.


P10 osallistuu tänä kesänä Piirisarjassa P12 kakkonen ja P12 nelonen -sarjoihin. Molemmissa sarjoissa on jo päästy pelaamaan ensimmäiset pelit ja näistä on tullut pojillemme hienot voitot. Iloksemme meillä on P12 nelosen peleissä joukoissamme mukana Laihian Lujan P11-joukkueen poikia. Ensimmäisen yhteisen pelin perusteella voidaan sanoa, että yhteistyö on lähtenyt todella hienosti liikkeelle.

Piirisarjan lisäksi joukkueemme pojat tulevat osallistumaan kesällä muutamiin turnauksiin; ainakin Wasa Football Cup sekä Pori Cup ovat jo varmistuneet. Joitakin poikia on lisäksi lähdössä VPS:n mukana pelaamaan elokuussa Turussa järjestettävään Aura Cupiin.

Kiva jalkapallokesä on alkanut!   
Lisää uutisia
Jalkapallo
«  Heinäkuu   »
Kategoriat