Luja P09 joulutunnelmissa
19.12.2019 19:35 Uutiset / P08/09

Luja P09 joulutunnelmissa

P09 Poikien kova harjoitusaktiivisuus ei ole jäänyt ilman huomiota. Tämä tuli todistettua torstaitreeneissä johon saapui yllätysvieras Korvatunturilta. Joulupukki suhahti kaiken kiireen keskellä paikalle yhdessä Petteri Punakuonon kanssa.


Joulupukki kiitteli poikia kovasta treeniaktiivisuudesta ja ojensi heille pienet ennakkopaketit helpottamaan joulun odotusta. Tämän jälkeen pojilta nähtiin jälleen huippusuoritus, tällä kertaa laulun muodossa. Tunnelma hallissa oli kuin Cantones Minoresin joulukonsertissa kun pojat vetäisivät Pukin pyynnöstä nupit kaakkoon ja lauloivat pari tunnelmallista joululaulua.


Pukki ei kauan treenaamista häirinnyt. Vielä ennen Pukin lähtöä pojat ehtivät esitellä hieman punnertamistaitojaan. Pukki totesikin nähdessään kovan tikkauksen että ilmeisesti aina ei ole ehditty käydä juomassa sovitussa viidessä sekunnissa? Viime hetkillä myös valmennusjohto rohkaisi mielensä ja esitti Pukille joululahjatoiveensa. Valmennusjohdon toiveena oli isompi palkintokaappi POP Areenaan että suurimpia pokaaleja ei tarvitsisi pitää kaapissa poikittain. Pukki lupasi viedä asian eteenpäin.

P09 vetäytyy nyt joulutauolle palaten harjoitusten pariin heti vuoden vaihteen jälkeen harjoitusotteluilla. Loppiaisena käynnistyy Talvisarja Kokkolassa jossa Lujan vastaan asettuvat VPS, KPV ja SJK. Seuraavana viikonloppuna 11.1. Seinäjoella pelataan P12 divarikarsinnat johon P09 osallistuu Luja P08 kanssa yhteisjoukkueella.

Hauskaa joulua kaikille toivottaa Luja P09


   
Lisää uutisia
Laihian Luja
«  Syyskuu   »
Kategoriat