P11 vauhtiviikonloppu
Julkaistu: 23.08.2020 00.00

P11 vauhtiviikonloppu

P11-joukkueen kesään on kuulunut Juniorcupenin ja piirisarjan pelejä - ja harjoituksia, totta kai.

On ollut mukava seurata, miten innokkaasti pojat osallistuvat sekä harjoituksiin, että peleihin.

Parisen vuotta sitten mietimme vielä, pystymmekö silloisella porukalla enää toimintaa jatkamaan vai lyömmekö hynttyyt yhteen jo ennestään kovin runsaslukuisen P10-porukan kanssa. Määrätietoisen pelaajahoukuttelun (mm. disko :-D) myötä saimme kuitenkin joukkueen pelaajamäärän kasvuun ja nyt on joukkueessamme jo parisenkymmentä reipasta miehenalkua. Kuluneen kesän aikana olemme iloksemme saaneet joukkoomme vielä muutaman uuden vahvistuksen: Eemelin, Oskarin ja Juliuksen. Tästä on hyvä jatkaa pelejä, kun nyt pikkuhiljaa siirrymme 8v8 kentälle.

Kavereiden kanssa on kiva viettää aikaa muutenkin kuin kentällä ja tuumasimmekin, että olisi pitkästä aikaa kiva tehdä jotain muutakin yhdessä. Elokuisena lauantaina suuntasimme sitten porukalla Vaasaan Zip Parkiin. Aamusella vielä jännäsimme, miten käy - taivaalta oli luvattu vettä ja salamoita - ei siis mitään varsinaista kiipeilykeliä. Puhelimet soivat sinne ja tänne kun mietimme vaihtoehtoja kiipeilyn rinnalle. Päätimme kuitenkin ottaa riskin ja hyvä niin - sää oli kiipeilyyn mitä mainioin! Vettä alkoi sadella vasta kun me lopettelimme kiipeilytouhuja ja nostimme kytkintä.


Ratoja käytiin läpi suurella innolla ja osa pojista ryntäsi heti alkajaisiksi radalle 7 - aikamoisia hurjapäitä!

Näin joukkueenjohtajan näkökulmasta kiipeily oli kivaa, mutta ihan parasta oli seurata, miten hienosti pojat kannustivat toisiaan - kun kaveria vähän jännitti, tsempattiin - pystyt kyllä! Mahtavaa huomata, miten hienosti pojat huomioivat toisiaan.

Joukkueena opettelemmekin elämän super-tärkeitä taitoja: ryhmässä toimimista, toisen huomioon ottamista ja kaikkien tasapuolista kunnioittamista.

Muutaman tunnin kiipeilyn jälkeen alkoi mahanpohjasta kuulua jo murinaa ja osan kanssa suuntasimmekin sitten vielä Raxiin herkuttelemaan. Sen reissun parasta hupia taisi olla poikien mielestä tulisen chili-kastikkeen maistelu. :-D


Lauantaista jäi pojille toivon mukaan ripakopallinen mukavia muistoja kotiinviemisiksi!

Sunnuntaina oltiinkin sitten jo taas tositoimissa. Osa porukasta pelasi aiemmin päivällä piirisarjaa Seinäjoella. Vastaan asettuivat Sepsi ja SJK. Sepsistä vietiin voitto, mutta SJK:lle jouduttiin taipua viime minuuteilla. Kovaa taistelua molemmissa peleissä!


Iltapäivällä pelattiin sitten Juniorcupenia kotikentällä. Nuoriskan nurmella vastaan asettui kaksi Vepsun joukkuetta. Ekasta pelistä vietiin voitto ja toinen päättyi kutkuttavien viime hetkien jälkeen tasuriin. Kovaa taistelua näissäkin peleissä ja kaiken kaikkiaan kokonaisuutena todella hieno viikonloppu!!!


Tulevina viikkoina jatketaan vielä pelejä ja edessä on pari turnaustakin: Kauhajoella pelattava Messucup, jossa pääsemme ensimmäistä kertaa kokeilemaan oikein kunnolla 8v8 pelejä ja Vöyrillä pelattava Norrvalla Cup, jossa sitten taistellaan viimeiset 5v5 pelit. Kivoja hetkiä on siis tulossa vielä monen monta!

Joukkueen harjoitukset jatkuvat ulkosalla niin kauan kun säitä piisaa. Mikäli 2011-syntynyttä poikaasi on puraissut jalkapallokärpänen, ei muuta kuin soittoa Hennalle (040 7714157) tai Karoliinalle (040 5776459) - toivotamme kaikki uudet pelaajat avosylin mukaan toimintaamme!

Seuran uusimmat