Kesäkausi 2022
Julkaistu: 12.09.2022 00.00

Kesäkausi 2022

Kesäkausi 2022 alkaa olla lopuillaan. Kesällä on pelattu yli 50 Juniorcupen ottelua, yli 30 Piirisarjan ottelua, osallistuttu BK48 kevätturnaukseen 1 joukkueella, Seinäjoelle Miniliigaan 2 joukkueella, 3 joukkeen voimin Wasa Fotboll cupiin, 1 joukkue Poricupin -12 syntyneiden kilpasarjaan ja vielä on tulossa Lohtajalle turnaus 2 joukkeen voimin ja Raumalle lähdetään yhdellä joukkueella. Ollaan siis pelattu jopa ehkä välillä vähän liikaakiin, sillä treenejä ei kesäaikaan ehditty pitää niin paljon kuin olisi ehkä haluttu. Tämä kesä ollut taitekohta sillä -12 syntyneet ovat siirtyneet täysin 8v8 peleihin ja osittain -13 syntyneet ovat vielä pelannut 5v5 pelejä. Nyt syksyllä koko joukkue siirtyy pelkästään 8v8 peleihin. Joukkueen valmentajille iso kiitos, kun kaikille pelaajille on saatu mieleisiä pelejä ja harjoituksia on saatu vietyä läpi niin että kaikki kehittyvät eteenpäin!


Perjantaina 9.9 oli Juniorcupenin huipentuma. Meiltä osallistui 2 joukkuetta -12 sarjaan jossa toinen joukkue Luja Sininen selvisi 4.välierään mutta taipui jatkopeleistä IJBK:n joukkueella. Luja Valkoinen selvitti tiensä finaalipäivään ollen runkosarjan 2. ja kukistamalla näytösluontoisesti Maalahde 4.välierissä. Välierässä vastaan asettui Kraft ja tiukan kamppailun jälkeen varsinainen peliaika päättyi 1-1 ja jouduttiin rankkareihin. Valitettavasti tällä kertaa onni oli Kraftin puolella ja rankkarit taipui heidän edukseen ja näin Kraft eteni finaaliin ja Luja Valkoinen jaetulle pronssille.


Lujan P13 joukkue pelasi Juniorcup sarjaa isolla miehityksellä läpi kesän ja Lujan -14 pojat kävivät ottamassa myös kokemusta yhdessä pelitapahtumassa. Sairastumiset ja kesän lomamatkat välillä verotti osallistumisia tähän sarjaan ja sarja saatiin kuitenkin läpivietyä. Kerran käytiin jopa joukkueenjohtajan mokan takia Vöyrillä harjoittelemassa edellisenä iltana, kun peli oli laitettu kalenteriin väärälle päivälle. Mutta harjoittelu kannatti sillä seuraavan päivän pelissä vastustajaa vietiin 25-0.

Sarja oli varsin tasainen kärkikymmenikön osalta ja runkosarjassa päädyttiin sijalle 5. 4. välierissä vastaan asettui runkosarjan 4. sijouttunut VIFK Vit josta pojat otti selvän voiton ja etenivät finaalipäivään. Finaalipäivään tiensä selvitti myös yhteistyöseuramme VPS:n 3 joukkuetta joten vastassa oli varsin tutut pojat. Välierässä oli havaittavissa pientä jännitystä mutta hienosti maalihanat saatiin auki ja molempien joukkueiden maaliverkot heilui mutta lopulta Luja vei kamppalailun välierissä VPS 1924 vastaan. Finaalissa asettui vastaan sitten VPS musta ja pelistä ei vauhtia puuttunut ja maaliverkot heilui jälleen molemmissa päissä mutta lopulta kamppailu päättyi Lujan mitalijuhliin 11-7 voitolla. Kiitos Vepsulle Finaalipäivän järjestelyistä!


Kauden päätöstä vaikka treenit vielä jatkuukin juhlittiin sunnuntaina 11.9 Pizzabuffetissa herkutellessä ja sen jälkeen pojat valmentajineen menivät Lemonsoft Areenalle katsomaan Veikkausliigapelin VPS- Kups. Harmittavasti peli päättyi rankkumaalilla Kupsin voittoon. Pahoittelut pizzabuffetin muille ruokailijoille, taisi tämä yli 40 hengen seurue olla varsin iloista ja äänekästä :).Kiitos kuluneesta kaudesta erityisesti pojille jotka on tarjonneet hienoa tunnelmaa, valmentajille jotka ovat vieneet kesän treenit ja pelit mallikkaasti läpi ja vanhemmille kuskauksesta, kustantamisesta ja kannustuksesta! Tästä on hyvä jatkaa talvikaudelle ja katseet kohti kesää 2023!


Seuran uusimmat