Lilat Naisten 2-sarjan alemman jatkolohkon voittoon!
B-tytötJulkaistu: 21.03.2023 16.55

Lilat Naisten 2-sarjan alemman jatkolohkon voittoon!

B-tyttöjen Lilat joukkue on pelannut kuluvalla kaudella oman B-tyttöjen SM-sarjan lisäksi naisten 2-sarjaa. Pelejä on kertynyt kaudelle yhteensä 22 kpl. Syksyn alkulohkossa ei vielä voitoilla kovin paljon juhlittu, mutta joka pelissä laitettiin vastustajat koville. Kevään jatkolohkossa peli alkoi jo kulkemaan ja kymmenestä pelistä tuli kahdeksan voittoa ja lohkon ykkössija! Suuri osa joukkueista jatkolohkossa oli samoja ketä vastaan jo syksyllä pelattiin, joten kehitystä on tapahtunut.

Jatkolohkon viimeinen peli pelattiin 19.3. Rovaniemellä ArVo 2:ta vastaan. Lohkon tilanne oli kärkipaikkojen suhteen vielä auki, koska Arctic Volleyllä ja TEAM AK:lla oli sarjataulukossa yksi piste enemmän kuin Liloilla. Rovaniemelle lähdettiin ennen kaikkea hakemaan hyvää peliä ja mukavaa reissua, josta jäisi hyvä fiilis seuraavan viikonlopun B-tyttöjen SM-välieriin. Tavoite toteutui ja ArVo 2:n kanssa pelattiin koko rahan edestä viisi tasaista erää. Viidennessä erässä peli kääntyi Liloille ja voitto tuli lukemin 2-3 ja samalla saavutettiin jatkolohkon voitto tasapistein ArVo 2:n kanssa. Liloilla oli taulukossa yksi erätappio vähemmän. Tasaista oli siis myös sarjataulukon puolella 😊 Kaikin puolin hyvä reissu Rovaniemelle!

Seuraavaksi pelit jatkuvat 25.3 B-tyttöjen SM-sarjan välierissä Maskussa. Saa nähdä toteutuuko tyttöjen joulupukille esittämä lahjatoive finaalipaikasta 😊 Sitä ainakin lähdetään tavoittelemaan!