F-Pojat avasivat sarjakautensa Alavudella
Julkaistu: 07.05.2022 00.00

Pitkän talvikauden jälkeen F-pojat pääsivät vihdoin irti sarjapelien merkeissä kun Aluesarjan ottelut käynnistyivät Alavuden Peli-Veikkoja vastaan Tuurin kentällä. Vettä vihmoi ja lämpömittari kohosi muutaman asteen plussan puolelle niin lähtökohta otteluun oli perinteinen kauden avaukselle.

Ottelun alku oli Lujan osalta hieman jännittynyttä ja APV karkasikin ensimmäisen vuoroparin jälkeen 4-2 johtoon. Luja heräsi taisteluun mutta toisen vuoroparin kiri ei riittänyt ja APV vei ensimmäisen jakson nimiinsä lukemin 8-7.

Toiselle jaksolle Luja tuli sisuuntuneena ja johti ottelua ensimmäisen vuoroparin jälkeen 3-5. Toisessa vuoroparissa kotijoukkueen perusrutiini oli kuitenkin vierasjoukkuetta vahvempaa ja toinenkin jakso kääntyi APV:lle lukemin 11-7. Näillä numeroilla koko ottelun voitto kotijoukkueelle 2-0

F-Pojat pelaavat tulevana kesä Aluesarjaa sekä Pienpelisarjaa kahdella ryhmällä. Pelaajia ringissä on yhteensä 18. Joukkue harjoittelee kaksi kertaa viikossa tiistaisin ja perjantaisin. Toukokuussa treenataan vielä Jakkulan kentällä ja kesäkuun alusta alkaen uudella tekonurmella Keskuskentällä.

Seuraava Aluesarjan otteu pelataan Jakkulan kentällä tiistaina 17.5. klo 18:00 alkaen kun vastaan asettuu Ylihärmän Pesis-Junkkarit. F-Pojat toivottavat uudet ja vanhat fanit tervetulleeksi katsomoon.